12/05/2023 12/05/2023 Επισκέπτες από την Ελλάδα και άλλες χώρες του εξωτερικού δέχθηκε χθες, Πέμπτη 11 Μαϊου, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος. Μεταξύ αυτών που επισκέφθηκαν το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων ήταν και μοναχές της Ιεράς Μονής Ευαγγελισμού Ορμύλιας Χαλκιδικής υπό την ηγουμένη, μοναχή Νικοδήμη. Την ίδια ημέρα τον Πατριάρχη επισκέφθηκαν ο κ. Trond Buckevitz εκ Νορβηγίας, εργαζόμενος από ετών...
12 Μαΐου, 2023 - 11:43
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2023 - 11:03

Μοναχές από την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού Ορμύλιας Χαλκιδικής στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Μοναχές από την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού Ορμύλιας Χαλκιδικής στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Επισκέπτες από την Ελλάδα και άλλες χώρες του εξωτερικού δέχθηκε χθες, Πέμπτη 11 Μαϊου, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος.

Μεταξύ αυτών που επισκέφθηκαν το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων ήταν και μοναχές της Ιεράς Μονής Ευαγγελισμού Ορμύλιας Χαλκιδικής υπό την ηγουμένη, μοναχή Νικοδήμη.

Την ίδια ημέρα τον Πατριάρχη επισκέφθηκαν ο κ. Trond Buckevitz εκ Νορβηγίας, εργαζόμενος από ετών στον διάλογο ειρήνης μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων και η διάδοχος του κ. Ingrid Rosendorf Joys εργασθείσα στην οργάνωση ‘”The council for religious and life stance communities”.

Διαβάστε επίσης:  

Στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων ο Πατρών Χρυσόστομος (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη του Βολοκολάμσκ Αντωνίου στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων