20/08/2019 20/08/2019 Ο Αρχιεπίσκοπος Σεβαστείας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων κ. Θεοδόσιος, τάχθηκε υπέρ του κινήματος “Πορεία Επιστροφής” τονίζοντας ότι οι πορείες αυτές που πραγματοποιούνται στην Γάζα, στοχεύουν στο να δηλώσουν το αναφαίρετο δικαίωμα των Παλαιστινίων να επιστρέψουν σε αυτά τα εδάφη. “Το μήνυμα της Πορείας Επιστροφής απευθύνεται στο αραβικό έθνος, τους φίλους και τους ελεύθερους ανθρώπους του κόσμου...
20 Αυγούστου, 2019 - 8:32

Ο Αρχιεπ. Σεβαστείας κοντά στους Παλαιστίνιους

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπ. Σεβαστείας κοντά στους Παλαιστίνιους

Ο Αρχιεπίσκοπος Σεβαστείας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων κ. Θεοδόσιος, τάχθηκε υπέρ του κινήματος “Πορεία Επιστροφής” τονίζοντας ότι οι πορείες αυτές που πραγματοποιούνται στην Γάζα, στοχεύουν στο να δηλώσουν το αναφαίρετο δικαίωμα των Παλαιστινίων να επιστρέψουν σε αυτά τα εδάφη.

“Το μήνυμα της Πορείας Επιστροφής απευθύνεται στο αραβικό έθνος, τους φίλους και τους ελεύθερους ανθρώπους του κόσμου και τονίζει ότι παλαιστινιακός λαός δεν θα παραχωρήσει ποτέ τα δικαιώματά του σ ‘αυτή τη γη και ότι η Ιερουσαλήμ είναι ο προορισμός τους, η πρωτεύουσά τους”, δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος σε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

“Από την Ιερουσαλήμ, στείλουμε την στήριξή μας σε αυτές τις πορείες. Ζητάμε επίσης την άρση της άδικης πολιορκίας που έχει καταστήσει τη Γάζα τη μεγαλύτερη φυλακή στον κόσμο”, πρόσθεσε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων