30/04/2021 30/04/2021 Το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής 17/30 Απριλίου 2021, στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως έλαβε χώρα ο Εσπερινός εις ανάμνηση της υπό του Ιωσήφ του Αριμαθαίας από του ξύλου Αποκαθηλώσεως του Αχράντου Σώματος του Κυρίου. Αρχικά έλαβε χώρα η Κάθοδος της Αγιοταφιτικής Αδελφότητος από τις βαθμίδες του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, των Ιερομονάχων...
30 Απριλίου, 2021 - 22:15
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2021 - 22:16

O Eσπερινός της Αποκαθηλώσεως στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως

Διαδώστε:
O Eσπερινός της Αποκαθηλώσεως στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως

Το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής 17/30 Απριλίου 2021, στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως έλαβε χώρα ο Εσπερινός εις ανάμνηση της υπό του Ιωσήφ του Αριμαθαίας από του ξύλου Αποκαθηλώσεως του Αχράντου Σώματος του Κυρίου.

Αρχικά έλαβε χώρα η Κάθοδος της Αγιοταφιτικής Αδελφότητος από τις βαθμίδες του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, των Ιερομονάχων φερόντων μόνο επανωκαλύμμυχον, του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου που έφερε μονο τον Σταυρό και η δια της Αποκαθηλώσεως και του Αγίου Τάφου είσοδος στο Καθολικό  του Ναού της Αναστάσεως, με την παρουσία του Γενικού Προξένου της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα κ. Ευαγγέλου Βλιώρα.

Παρακολουθήστε:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων