15/04/2021 15/04/2021 Προεξάρχοντος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου εψάλη χθες, Τετάρτη 14 Απριλίου 2021,  ο Μέγας Κανών, ποίημα του αγίου Ανδρέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου, στον μοναστηριακόν Ναόν των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι των Πατέρες της Αδελφότητος, ενώ έψαλλε ο Πρωτοψάλτης του Ναού Αρχιμανδρίτης π. Ευσέβίος και ο Τυπικάρης Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος. Ομοίως εψάλη ο...
15 Απριλίου, 2021 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2021 - 11:11

Ο Μεγάλος Κανόνας στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Ο Μεγάλος Κανόνας στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Προεξάρχοντος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου εψάλη χθες, Τετάρτη 14 Απριλίου 2021,  ο Μέγας Κανών, ποίημα του αγίου Ανδρέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου, στον μοναστηριακόν Ναόν των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι των Πατέρες της Αδελφότητος, ενώ έψαλλε ο Πρωτοψάλτης του Ναού Αρχιμανδρίτης π. Ευσέβίος και ο Τυπικάρης Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος.

Ομοίως εψάλη ο Μέγας Κανών και στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Γεράσων κ. Θεοφάνους, ψαλλόντων του Ιεροδιακόνου Συμεών, του κ. Βασιλείου Γκοτσοπούλου και των μαθητών της Πατριαρχικής Σχολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων