13/10/2022 13/10/2022 Ο  Μητροπολίτης Vishkorod & Chernobyl και  Καθηγούμενος της Λαύρας του Κιέβου κ. Παύλος συνοδευόμενος από εκπροσώπους της Ρωσικής Αποστολής εις Ιεροσόλυμα (MISSIA) επισκέφθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2022 το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Θεόφιλο. Ο Μητροπολίτης προσέφερε στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων σετ Αρχιερατικών εγκολπίων. Από την πλευρά του ο Πατριάρχης τίμησε τον Σεβασμιώτατο με...
13 Οκτωβρίου, 2022 - 10:30
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2022 - 10:02

Ο Μητροπολίτης Βίσκοροντ και Τσένρομπιλ Παύλος στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βίσκοροντ και Τσένρομπιλ Παύλος στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Ο  Μητροπολίτης Vishkorod & Chernobyl και  Καθηγούμενος της Λαύρας του Κιέβου κ. Παύλος συνοδευόμενος από εκπροσώπους της Ρωσικής Αποστολής εις Ιεροσόλυμα (MISSIA) επισκέφθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2022 το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Θεόφιλο.

Ο Μητροπολίτης προσέφερε στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων σετ Αρχιερατικών εγκολπίων. Από την πλευρά του ο Πατριάρχης τίμησε τον Σεβασμιώτατο με το παράσημο του Ανωτέρου Ταξιάρχου του Τάγματος των Ιπποτών του Παναγίου Τάφου.

Ο Μητροπολίτης έχει προσφέρει χρυσό για την  επιχρύσωση του τέμπλου της Βασιλικής της Γεννήσεως εις Βηθλεέμ και έχει δείξει το ενδιαφέρον του για τα Ιερά Προσκυνήματα.

Ο  Μητροπολίτης Vishkorod & Chernobyl κ. Παύλος ευχαρίστησε τον Πατριάρχη Ιεροσλύμων για την τιμή που του απέδωσε και όπως είπε χαρακτηριστικά για το έμπρακτο ενδιαφέρον της Εκκλησίας για τον Ουκρανικό λαό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων