08/10/2019 08/10/2019 Την Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου / 8 Οκτωβρίου 2019, τελέστηκε κατά τη διάρκει της Θείας Λειτουργίας μνημόσυνο των αοιδίμων κτιτόρων του Ιερου παρεκκλησίου της Αγίας Θέκλης, του ευρισκόμενου πλησίον του Κεντρικού Μοναστηριακού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της Αγιοταφιτικής Αδελφότητος. Το ιερό Μνημόσυνο τέλεσε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, τη συμπροσευχή των Αγιοταφιτών Αρχιερέων, Ιερομονάχων,...
08 Οκτωβρίου, 2019 - 11:19
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2019 - 11:58

Ο Πατρ. Ιεροσολύμων στο μνημόσυνο των κτιτόρων του Ι.Ν. Αγίας Θέκλης

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Ιεροσολύμων στο μνημόσυνο των κτιτόρων του Ι.Ν. Αγίας Θέκλης

Την Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου / 8 Οκτωβρίου 2019, τελέστηκε κατά τη διάρκει της Θείας Λειτουργίας μνημόσυνο των αοιδίμων κτιτόρων του Ιερου παρεκκλησίου της Αγίας Θέκλης, του ευρισκόμενου πλησίον του Κεντρικού Μοναστηριακού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της Αγιοταφιτικής Αδελφότητος.

Το ιερό Μνημόσυνο τέλεσε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, τη συμπροσευχή των Αγιοταφιτών Αρχιερέων, Ιερομονάχων, Ιεροδιακόνων και μοναχών.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων