05/07/2021 05/07/2021 Πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των τίτλων-απολυτηρίων των αποφοίτων της Σχολής της Κοινότητος Ιόππης/Γιάφφας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων το απόγευμα του Σαββάτου 20ης Ιουνίου/ 3ης Ιουλίου 2021. Παρέστη ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχο, τον ιερέα π. Ήσσα Μούσλεχ και τον Αρχιδιάκονο π. Μάρκο. Η καλώς οργανωμένη τελετή από...
05 Ιουλίου, 2021 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2021 - 16:25

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων απένειμε τα απολυτήρια στους μαθητές της Σχολής του Πατριαρχείου

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων απένειμε τα απολυτήρια στους μαθητές της Σχολής του Πατριαρχείου

Πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των τίτλων-απολυτηρίων των αποφοίτων της Σχολής της Κοινότητος Ιόππης/Γιάφφας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων το απόγευμα του Σαββάτου 20ης Ιουνίου/ 3ης Ιουλίου 2021. Παρέστη ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχο, τον ιερέα π. Ήσσα Μούσλεχ και τον Αρχιδιάκονο π. Μάρκο.

Η καλώς οργανωμένη τελετή από την Διευθύντρια της Σχολής κ. Νάτζλα Χάνχαν, τον Καθηγητικό Σύλλογο και τους αποφοίτους – δεκατέσσερις τον αριθμόν-, άρχισε με την προσευχή: «Ευλογητός ει, Χριστέ ο Θεός ημών, ο πανσόφους τους αλιείς αναδείξας …», προσφωνήσεις του «ευ παρέστητε», καλωσόρισμα του Μακαριωτάτου και εν συνεχεία προβολή συντόμου ντοκυμαντέρ εκ της ζωής των μαθητών του Δημοτικού της Σχολής, και προσφώνηση της διευθύντριας της Σχολής κ. Νάτζλα Χάνχαν.

Στην προσφώνηση αυτή, η κ. Διευθύντρια προσκάλεσε ονομαστικά τους αποφοίτους και τις απόφοιτες να παρελάσουν επί της σκηνής. Η κ. Χάνχαν συνέχισε αναφερόμενη στις επιδόσεις των αποφοίτων, στις εξετάσεις τους σε διάφορες Πανεπιστημιακές Σχολές και τους ευχαρίστησε για την επιμέλεια τους. Επίσης, ευχαρίστησε τους καθηγητές για τη συνεργασία, τους γονείς για την ευγνωμοσύνη και βεβαίως τον Μακαριώτατο για την υποστήριξη.

Η τελετή περιείχε επίσης μουσικά αποσπάσματα και προσφωνήσεις υπό των αποφοίτων, τον Ύμνο της Σχολής, προσφωνήσεις εκπροσώπων των γονέων, ευχή αναρρώσεως προς τον εγχειρισθέντα Αρχιεπίσκοπο Ιόππης κ. Δαμασκηνό, βίντεο με στιγμιότυπα της μαθητικής δραστηριότητας των αποφοίτων του παρελθόντος έτους, και παράδοση στους τελειόφοιτους του επομένου έτους της σημαίας της Σχολής.

Η τελετή τελείωσε με την προσφώνηση του Μακαριωτάτου διά στόματος του π. Ήσσα Μούσλεχ, ο οποίος τόνισε το ανέκαθεν ενδιαφέρον του Πατριαρχείου για την χριστιανική παιδεία των μαθητών των σχολείων αυτού και ευχαρίστησε για  την πρόοδο της Σχολής την Διευθύντρια και τον Καθηγητικό Σύλλογο. Έπειτα, ο Μακαριώτατος απένειμε τους τίτλους και ευχήθηκε καλή επαγγελματική και ακαδημαϊκή επιτυχία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων