26/03/2022 26/03/2022 Επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων πραγματοποίησε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Αμύνης της Κύπρου Ανδρέας Λουκάς το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Μαρτίου 2022. Ο κ. Λουκάς, συνοδευόμενος από τον Αντισυνταγματάρχη Ιωάννη Ξανθό, έτυχε θερμής υποδοχής από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο παρουσία Αγιοταφιτών Πατέρων. Οι δύο πλευρές εξέφρασαν την χαρά τους για την συνάντηση, η...
26 Μαρτίου, 2022 - 10:35

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων δέχθηκε τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Αμύνης της Κύπρου

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων δέχθηκε τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Αμύνης της Κύπρου

Επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων πραγματοποίησε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Αμύνης της Κύπρου Ανδρέας Λουκάς το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Μαρτίου 2022.

Ο κ. Λουκάς, συνοδευόμενος από τον Αντισυνταγματάρχη Ιωάννη Ξανθό, έτυχε θερμής υποδοχής από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο παρουσία Αγιοταφιτών Πατέρων.

Οι δύο πλευρές εξέφρασαν την χαρά τους για την συνάντηση, η οποία αφορούσε την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ του Πατριαρχείου και της Κυπριακής Πολιτείας και Εκκλησίας. Ο Μακαριώτατος εξέφρασε την ευχή ο Θεός και η Θεοτόκος να ενισχύουν και να προστατεύουν τις ένοπλες δυνάμεις της Κύπρου.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν δώρα, ενώ στην συνέχεια ο Γενικός Διευθυντής μετέβη στον Πανάγιο Τάφο για να προσκυνήσει.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων