22/01/2024 22/01/2024 Στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως μετέβη το πρωί της Δευτέρας 22ας Ιανουαρίου 2024, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, συνοδευόμενος από μέλη της Προσκυνηματικής Επιτροπής και άλλων Αγιοταφίτες Πατέρες, Αρχιερείς, Ιερείς, Ιερομόναχους και μοναχούς. Σκοπός της επίσκεψης του Μακαριωτάτου ήταν η επιθεώρηση των συνεχιζόμενων εργασιών συντήρησης που πραγματοποιούνται με τη συμφωνία των τριών Μειζόνων Κοινοτήτων...
22 Ιανουαρίου, 2024 - 15:48
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2024 - 15:37

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων επιθεώρησε τις εργασίες στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων επιθεώρησε τις εργασίες στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως

Στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως μετέβη το πρωί της Δευτέρας 22ας Ιανουαρίου 2024, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, συνοδευόμενος από μέλη της Προσκυνηματικής Επιτροπής και άλλων Αγιοταφίτες Πατέρες, Αρχιερείς, Ιερείς, Ιερομόναχους και μοναχούς.

Σκοπός της επίσκεψης του Μακαριωτάτου ήταν η επιθεώρηση των συνεχιζόμενων εργασιών συντήρησης που πραγματοποιούνται με τη συμφωνία των τριών Μειζόνων Κοινοτήτων και τη τεχνική επιμέλεια του Πανεπιστημίου Sapientia της Ρώμης στο δάπεδο πέριξ της Αποκαθηλώσεως, της εισόδου και της Πύλης του Ναού της Αναστάσεως.

Ο Μακαριώτατος έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες για την καλύτερη τεχνική επιτέλεση των εργασιών με σκοπό τη δομική στερέωση του δαπέδου του Ναού σε συνδυασμό με τη διαφύλαξη του Προσκυνηματικού Καθεστώτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων