20/03/2021 20/03/2021 Το δια κολλύβων θαύμα του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος τίμησαν το πρωί του Σαββάτου στην Ιερά Μονή που είναι αφιερωμένη στον Άγιο στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος συλλειτουργούντων των Αγιοταφιτών Αρχιμανδριτών π. Ματθαίου και π. Καλλίστου, των αραβόφωνων πρεσβυτέρων π. Νεκταρίου και π. Γεωργίου και...
20 Μαρτίου, 2021 - 15:35
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2021 - 14:51

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων στη Μονή του Αγίου Θεοδώρου

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων στη Μονή του Αγίου Θεοδώρου

Το δια κολλύβων θαύμα του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος τίμησαν το πρωί του Σαββάτου στην Ιερά Μονή που είναι αφιερωμένη στον Άγιο στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος συλλειτουργούντων των Αγιοταφιτών Αρχιμανδριτών π. Ματθαίου και π. Καλλίστου, των αραβόφωνων πρεσβυτέρων π. Νεκταρίου και π. Γεωργίου και του Ιεροδιακόνου π. Ευλογίου. Έψαλλε ο Ιεροδιάκονος π. Συμεών.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή βρέθηκε για προσκύνηση ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων