12/06/2023 13/06/2023 Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για την Εθνική Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Ρωσίας. Ειδικότερα, το απόγευμα της Κυριακής, 29ης Μαΐου/11ης Ιουνίου 2023, διοργανώθηκε στα Ιεροσόλυμα δεξίωση στο ξενοδοχείο Sergei της Ρωσικής Πνευματικής Αποστολής – (MISSIA) προς τιμήν της Εθνικής Ημέρας της Ανεξαρτησίας της Ρωσίας. Στη δεξίωση ήταν προσκεκλημένος ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ...
12 Ιουνίου, 2023 - 22:03
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2023 - 2:13

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων στις εκδηλώσεις για την Εθνική Ημέρα Ανεξαρτησίας της Ρωσίας

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων στις εκδηλώσεις για την Εθνική Ημέρα Ανεξαρτησίας της Ρωσίας

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για την Εθνική Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Ρωσίας.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Κυριακής, 29ης Μαΐου/11ης Ιουνίου 2023, διοργανώθηκε στα Ιεροσόλυμα δεξίωση στο ξενοδοχείο Sergei της Ρωσικής Πνευματικής Αποστολής – (MISSIA) προς τιμήν της Εθνικής Ημέρας της Ανεξαρτησίας της Ρωσίας.

Στη δεξίωση ήταν προσκεκλημένος ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ Θεόφιλος μετά του Γέροντος Αρχιγραμματέως Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντίνης κ. Αριστάρχου, του Γέροντος Δραγουμάνου Αρχιμανδρίτου π. Ματθαίου, του Αρχιδιακόνου π. Μάρκου. και του Ιεροδιακόνου π. Συμεών.

Στην προσφώνησή του ο Πρέσβης της Ρωσίας στο Ισραήλ κ. Anatoli Victorov ανεφέρθηκε στη συμβολή της Ρωσίας στην ήτταν των Ναζιστικών δυνάμεων κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στις προσπάθειες του Πατριάρχη Ιεροσολύμων για την προστασία της παρουσίας και της περιουσίας των Χριστιανικών Εκκλησιών στην Αγία Γη και για την αποκατάσταση της ενότητας των Ορθοδόξων Εκκλησιών.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

11 июня 2023 г. День России

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων