18/06/2022 19/06/2022 Το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του κεκοιμημένου Αγιοταφίτου Μακαριστού Μητροπολίτη Νεαπόλεως κυρού Αμβροσίου, τελέσθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου, προεξέρχοντος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου. Συνιερούργησαν Αγιοταφίτες Αρχιερείς, Ιερομόναχοι και διάκονοι, και συμπροσευχήθηκαν μοναχοί, μονάζουσες και λαϊκοί για την ανάπαυση της ψυχής του εκλιπόντος εν χώρα ζώντων μετά δικαίων. Το μνημόσυνο έγινε μετά...
18 Ιουνίου, 2022 - 19:14
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2022 - 1:09

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων στο μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτη Νεαπόλεως Αμβροσίου

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων στο μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτη Νεαπόλεως Αμβροσίου

Το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του κεκοιμημένου Αγιοταφίτου Μακαριστού Μητροπολίτη Νεαπόλεως κυρού Αμβροσίου, τελέσθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου, προεξέρχοντος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου.

Συνιερούργησαν Αγιοταφίτες Αρχιερείς, Ιερομόναχοι και διάκονοι, και συμπροσευχήθηκαν μοναχοί, μονάζουσες και λαϊκοί για την ανάπαυση της ψυχής του εκλιπόντος εν χώρα ζώντων μετά δικαίων.

Το μνημόσυνο έγινε μετά την τέλεση της θείας Λειτουργίας επί του Φρικτού Γολγοθά της οποίας προεξήρξε ο Μητροπολίτης Ανθηδώνος κ. Νεκτάριος.

Τέλος, μετά το μνημόσυνο προσηνέχθη η “μακαρία” στο Πατριαρχείο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων