21/02/2024 22/02/2024 Eπίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων πραγματοποίησε την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 ο Πρέσβης του Καζακστάν σε Ισραήλ και Κύπρο κ. Satybaldy Burshakov με την ευκαιρία της αφυπηρετήσεως του και έγινε δεκτός από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο και Αγιοταφίτες Πατέρες. Ο Καζάκος Πρέσβης ευχαρίστησε και τίμησε τον Μακαριώτατο με το ανώτατο τιμητικό παράσημο της χώρας...
21 Φεβρουαρίου, 2024 - 21:25
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2024 - 21:27

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων τίμησε τον Πρέσβη του Καζακστάν σε Ισραήλ και Κύπρο

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων τίμησε τον Πρέσβη του Καζακστάν σε Ισραήλ και Κύπρο

Eπίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων πραγματοποίησε την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 ο Πρέσβης του Καζακστάν σε Ισραήλ και Κύπρο κ. Satybaldy Burshakov με την ευκαιρία της αφυπηρετήσεως του και έγινε δεκτός από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο και Αγιοταφίτες Πατέρες.

Ο Καζάκος Πρέσβης ευχαρίστησε και τίμησε τον Μακαριώτατο με το ανώτατο τιμητικό παράσημο της χώρας του για την καλή συνεργασία που είχαν αναφορικά με διαθρησκειακά και ειρηνευτικά θέματα, καθώς και για τις επισκέψεις του Πατριάρχη κ.κ. Θεοφίλου σε συνέδρια που διοργανώθηκαν στο Καζακστάν.

Από την πλευρά του ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος τίμησε τον Καζάκο Πρέσβη με το παράσημο του Ανωτέρου Ταξιάρχου του Τάγματος των Ιπποτών του Παναγίου Τάφου ως ένδειξη εκτίμησης της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Επίσης ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε τον κ. Burshakov και εξέφρασε ευχές για συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών με σκσπό την επικράτηση της ειρήνης στην Αγία Γη και σε όλον τον κόσμο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων