17/12/2022 17/12/2022 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος υποδέχθηκε τον Εφημέριο της Ρωσόφωνης Ενορίας της πόλης Μπερ – Σέβα Οικονόμο π. Αλέξανδρο Γιάσεβιτς, με την συνοδεία της πρώτης συγκροτημένης Εκκλησιαστικής Επιτροπής, η οποία αποτελείται από τον κ. Αρτέμιο Γκέρκοβιτς, τον κ. Αλέξανδρο Βιλένσκυ και τον κ. Αλέξανδρο Σαιντόβ. Αυτό που συζητήθηκε είναι η ανέγερση Ιερού Ναού καθώς...
17 Δεκεμβρίου, 2022 - 17:32
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2022 - 17:46

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων υποδέχθηκε την ρωσόφωνη Ενορία της Μπερ- Σέβα

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων υποδέχθηκε την ρωσόφωνη Ενορία της Μπερ- Σέβα

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος υποδέχθηκε τον Εφημέριο της Ρωσόφωνης Ενορίας της πόλης Μπερ – Σέβα Οικονόμο π. Αλέξανδρο Γιάσεβιτς, με την συνοδεία της πρώτης συγκροτημένης Εκκλησιαστικής Επιτροπής, η οποία αποτελείται από τον κ. Αρτέμιο Γκέρκοβιτς, τον κ. Αλέξανδρο Βιλένσκυ και τον κ. Αλέξανδρο Σαιντόβ.

Αυτό που συζητήθηκε είναι η ανέγερση Ιερού Ναού καθώς και άλλα ζητήματα που απασχολούν την Ενορία

Παρακάτω η ανακοίνωση του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων:

Το Σάββατον, 4ην / 17ην Δεκεμβρίου 2022, επεσκέφθη τον Μακαριώτατον Πατέρα ημών και Πατριάρχην Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλον, ο Εφημέριος της Ρωσοφώνου ενορίας της πόλεως Μπερ – Σέβα Οικονόμος π. Αλέξανδρος Γιάσεβιτς, με την συνοδείαν της πρώτης συγκροτηθείσης Εκκλησιαστικής Επιτροπής, αποτελουμένης από τον κ. Αρτέμιον Γκέρκοβιτς, τον κ. Αλέξανδρον Βιλένσκυ και τον κ. Αλέξανδρον Σαιντόβ.

Ο π. Αλέξανδρος προσεκάλεσε τον Μακαριώτατον να προεξάρξη τη Θείας Λειτουργίας εις την ετήσιον εορτήν της ενορίας επί τη μνήμη του Πατριάρχου Αβραάμ, ήτις πρόκειται να λάβη χώραν το Σάββατον, 18ην / 31ην Δεκεμβρίου. τρ. ε.

Επί τη ευκαιρία συνεζητήθη το ζήτημα ευρέσεως καταλλήλου τόπου δια την ανέγερσιν Ιερού Ναού, και άλλα θέματα, απασχολούντα την Ενορίαν.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων