02/12/2022 02/12/2022 Ο Μητροπολίτης Βράτσης κ. Γρηγόριος συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο, όπως ανέφερε το Προσκυνηματικό και Εκπαιδευτικό Κέντρο «Άγιος Ιωάννης της Ρίλας» της Ιεράς Μητρόπολης Σόφιας. Ο Σεβασμιώτατος κ. Γρηγόριος βρίσκεται για προσκύνημα μαζί με άλλους Ορθόδοξους Χριστιανούς από τη Βουλγαρία στους Αγίους Τόπους. Τον Σεβασμιώτατο συνοδεύουν ο π. Antonii Milushev στον Πατριαρχικό Καθεδρικό...
02 Δεκεμβρίου, 2022 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2022 - 18:57

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων υποδέχθηκε τον Μητροπολίτη Βράτσης

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων υποδέχθηκε τον Μητροπολίτη Βράτσης

Ο Μητροπολίτης Βράτσης κ. Γρηγόριος συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο, όπως ανέφερε το Προσκυνηματικό και Εκπαιδευτικό Κέντρο «Άγιος Ιωάννης της Ρίλας» της Ιεράς Μητρόπολης Σόφιας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Γρηγόριος βρίσκεται για προσκύνημα μαζί με άλλους Ορθόδοξους Χριστιανούς από τη Βουλγαρία στους Αγίους Τόπους.

Τον Σεβασμιώτατο συνοδεύουν ο π. Antonii Milushev στον Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι και η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Δρ Ekaterina Damyanova από τη Θεολογική Σχολή της Σόφιας.

 

Με πληροφορίες και φωτογραφίες: dobrotoliubie

Διαβάστε ακόμη: Οι Βούλγαροι τίμησαν τον “πατέρα όλων” Άγιο Ιωάννη της Ρίλας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων