31/12/2022 31/12/2022 Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος υποδέχθηκε χθες τον κ. Γεώργιο Ναούμ, ιατρό, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγου Ιεροψαλτών Ελλάδος και Διευθυντή του Ιατρικού Κέντρου Αμαρουσίου και Ψυχικού μετά της συζύγου του. Παρακάτω το δελτίο Τύπου: Την πρωΐαν της Παρασκευής, 17ης /30ης Δεκεμβρίου 2022, η Α.Θ.Μ. ο Πατήρ ημών και Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, εδέχθη εις το...
31 Δεκεμβρίου, 2022 - 17:53
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2022 - 17:57

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων υποδέχθηκε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγου Ιεροψαλτών Ελλάδος

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων υποδέχθηκε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγου Ιεροψαλτών Ελλάδος

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος υποδέχθηκε χθες τον κ. Γεώργιο Ναούμ, ιατρό, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγου Ιεροψαλτών Ελλάδος και Διευθυντή του Ιατρικού Κέντρου Αμαρουσίου και Ψυχικού μετά της συζύγου του.

Παρακάτω το δελτίο Τύπου:

Την πρωΐαν της Παρασκευής, 17ης /30ης Δεκεμβρίου 2022, η Α.Θ.Μ. ο Πατήρ ημών και Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, εδέχθη εις το Γραφείον αυτού τον ιατρόν κ. Γεώργιον Ναούμ, υιόν ιερέως, Πρόεδρον της Ομοσπονδίας Συλλόγου Ιεροψαλτών Ελλάδος, Διευθυντήν του Ιατρικού Κέντρου Αμαρουσίου και Ψυχικού, συνοδευόμενον υπό της συζύγου αυτού και υπό της εκπροσώπου του Ευρωπαικού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου κ. Μαρίας Ζωζωνάκη.

Ο κ. Ναούμ ενημέρωσε τον Μακαριώτατον περί των ιατρικών πρωτοτύπων επιτευγμάτων της ερεύνης αυτού και περί της σχέσεως και του συνδέσμου αυτών μετά της Θεολογικής εκκλησιαστικής Μουσικής, της οποίας ωσαύτως είναι θεράπων, ως μέλος του σώματος της Εκκλησίας του Χριστού και προσέφερεν εις τον Μακαριώτατον το εκλεκτόν χειρόγραφον μουσικόν πόνημα αυτού και του κ. Κωνσταντίνου Ντούζιου «Λειτουργία».

Ο Μακαριώτατος ηυλόγησε το έργον του κ. Ναούμ και ηυχήθη αυτώ την χάριν του Παναγίου Τάφου διά την συνέχειαν του αξιολόγου ιατρικού, επιστημονικού και μουσικού έργου αυτού και επέδωσεν εις αυτόν το βιβλίον της Ιστορίας της Εκκλησίας Ιεροσολύμων του Αγιοταφίτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου και επιστήθιον σταυρόν εις αυτόν και εις την σύζυγον αυτού και εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου της Ιεροσολυμιτίσσης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων