06/02/2024 06/02/2024 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 5ης Φεβρουαρίου 2024 την Ιερά Μονή του Τιμίου Σταυρού στα Ιεροσόλυμα, ηγούμενος της οποίας είναι ο Γέρων Δραγουμάνος Αρχιμανδρίτης π. Ματθαίος. Ο Προκαθήμενος της Σιωνίτιδος Εκκλησίας επιθεώρησε τις συνεχιζόμενες εργασίες που διενεργούνται υπό την καθοδήγηση του συντηρητή Σταύρου Ανδρέου από την Κύπρο και έδωσε...
06 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:13
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2024 - 22:04

Ο Πατριάρχης Θεόφιλος επιθεώρησε τις εργασίες στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Θεόφιλος επιθεώρησε τις εργασίες στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Ιεροσολύμων

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 5ης Φεβρουαρίου 2024 την Ιερά Μονή του Τιμίου Σταυρού στα Ιεροσόλυμα, ηγούμενος της οποίας είναι ο Γέρων Δραγουμάνος Αρχιμανδρίτης π. Ματθαίος.

Ο Προκαθήμενος της Σιωνίτιδος Εκκλησίας επιθεώρησε τις συνεχιζόμενες εργασίες που διενεργούνται υπό την καθοδήγηση του συντηρητή Σταύρου Ανδρέου από την Κύπρο και έδωσε τις απαιτούμενες οδηγίες γιά την στέγαση του κέντρου Θεολογικών Ερευνών, την ίδρυση του οποίου έχει αποφασίσει η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων