20/08/2020 20/08/2020 Την απερχόμενη Πρόξενο της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα, κ. Αικατερίνη Τζίμα, παρασημοφόρησε την Τρίτη 18 Αυγούστου ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος. Η κ. Τζίμα επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο προκειμένου να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία την οποία είχαν κατά τη διάρκεια των τριών ετών της παραμονής της στο Γενικό Προξενείο, ζητώντας παράλληλα την ευχή του για...
20 Αυγούστου, 2020 - 8:58
Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2020 - 9:16

Ο Πατριάρχης Θεόφιλος τίμησε την απερχόμενη Πρόξενο

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Θεόφιλος τίμησε την απερχόμενη Πρόξενο

Την απερχόμενη Πρόξενο της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα, κ. Αικατερίνη Τζίμα, παρασημοφόρησε την Τρίτη 18 Αυγούστου ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος.

Η κ. Τζίμα επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο προκειμένου να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία την οποία είχαν κατά τη διάρκεια των τριών ετών της παραμονής της στο Γενικό Προξενείο, ζητώντας παράλληλα την ευχή του για να συνεχίσει το έργο της στην Ελλάδα.

Επί τη ευκαιρία ταύτη, ο Μακαριώτατος επήνεσεν την κ. Τζίμα διά την αγαστήν συνεργασίαν αυτής μετά του Πατριαχείου διά θέματα αυτού και του έθνους ημών, διά την αφοσίωσιν αυτής εις την Εκκλησίαν, και εις ένδειξιν και αναγνώρισιν του έργου αυτής, επαρασημοφόρησεν αυτήν διά του παρασήμου του Σταυροφόρου του Τάγματος των Ιπποτών του Παναγίου Τάφου και ηυχήθη αυτή την δύναμιν του Αναστάντος Χριστού, του Παναγίου και Ζωοδόχου Τάφου και του Τιμίου Σταυρού Αυτού, τον οποίον απένειμεν αυτή διά την συνέχισιν της υψηλής αυτής αποστολής εις την Ελλάδα και την προστασίαν αυτής και της οικογενείας αυτής και επέδωσεν αυτή εικόνα του Παναγίου Τάφου”, αναφέρει η ανακοίνωση της Αρχιγραμματείας.

Συγκινημένη μετά την παρασημοφόρηση η κ. Τζίμα τόνισε πως η διπλωματική αυτή υπηρεσία στα Ιεροσόλυμα και η συνεργασία με το Πατριαρχείο θα της μείνουν αλησμόνητες και θα την συνοδεύουν ως ευλογία στη ζωή της. Γνωρίζοντας μάλιστα πως ο Μακαριώτατος είναι αναγνώστης καλών βιβλίων δώρισε σε αυτών δυο βιβλία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων