26/02/2023 14/03/2024 Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αρχή της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και της ακολουθίας του Μικρού Αποδείπνου, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος Γ΄ ανέγνωσε την Συγχωρητική Ευχή στο μοναστηριακό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης το απόγευμα της Κυριακής της Τυρινής 13/26 Φεβρουαρίου 2023. Μετά την ανάγνωση της Συγχωρητικής Ευχής ακολούθησε ο αδελφικός...
26 Φεβρουαρίου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2024 - 17:38

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων ανέγνωσε την Συγχωρητική Ευχή

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων ανέγνωσε την Συγχωρητική Ευχή

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αρχή της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και της ακολουθίας του Μικρού Αποδείπνου, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος Γ΄ ανέγνωσε την Συγχωρητική Ευχή στο μοναστηριακό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης το απόγευμα της Κυριακής της Τυρινής 13/26 Φεβρουαρίου 2023.

Μετά την ανάγνωση της Συγχωρητικής Ευχής ακολούθησε ο αδελφικός ασπασμός και η αναχώρηση για τα κελλιά στο πλαίσιο του τριημέρου άνευ εργασιών ή επισκέψεων στο κεντρικό Μοναστήρι.

Προηγουμένως, τελέσθηκε ο πρώτος Κατανυκτικός Εσπερινός στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου και ανεγνώσθη η Συγχωρητική Ευχή από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Σεβαστείας κ. Θεοδόσιο.

Να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας 14ης/27ης Φεβρουαρίου 2023, στον μοναστηριακό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης αρχίζει η ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου η οποία συνεχίζεται έως και το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων