11/01/2024 11/01/2024 Επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων πραγματοποίησε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 ο Πρέσβης της Ρωσίας στο Ισραήλ κ. Ανατόλι Βίκτοροφ, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, καθώς και από τον εκπρόσωπο του Πατριαρχείου Μόσχας στα Ιεροσόλυμα Αρχιμανδρίτη π. Βασσιανό Ζμέεφ και τον Αρχιμανδρίτη π. Νίκωνα. Οι επισκέπτες έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Μακαριωτάτο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο με...
11 Ιανουαρίου, 2024 - 21:27
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2024 - 23:46

Ο Πρέσβης της Ρωσίας στο Ισραήλ επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Ο Πρέσβης της Ρωσίας στο Ισραήλ επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων πραγματοποίησε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 ο Πρέσβης της Ρωσίας στο Ισραήλ κ. Ανατόλι Βίκτοροφ, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, καθώς και από τον εκπρόσωπο του Πατριαρχείου Μόσχας στα Ιεροσόλυμα Αρχιμανδρίτη π. Βασσιανό Ζμέεφ και τον Αρχιμανδρίτη π. Νίκωνα.

Οι επισκέπτες έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Μακαριωτάτο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο με τον οποίο αντήλλαξαν χαιρετισμούς και ευχές με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων