07/12/2020 07/12/2020 Το πρωί της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου ο Πρέσβης  της Ελλάδος στο Τελ Αβίβ κ. Παναγιώτης Σαρρής, με τη συνοδεία της συζύγου του κ. Αικατερίνης Λούπα και των συνεργατών του κ. Δασκαλόπουλο και κας Μαζαράκη επισκέφτηκαν το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων όπου τους υποδέχτηκε η Α.Θ. Μ. ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος με Αγιοταφίτες Πατέρες.  Ο Μακαριώτατος ενημέρωση...
07 Δεκεμβρίου, 2020 - 20:25
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2020 - 20:29

Ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Ισραήλ επισκέφτηκε το Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Ισραήλ επισκέφτηκε το Πατριαρχείο

Το πρωί της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου ο Πρέσβης  της Ελλάδος στο Τελ Αβίβ κ. Παναγιώτης Σαρρής, με τη συνοδεία της συζύγου του κ. Αικατερίνης Λούπα και των συνεργατών του κ. Δασκαλόπουλο και κας Μαζαράκη επισκέφτηκαν το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων όπου τους υποδέχτηκε η Α.Θ. Μ. ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος με Αγιοταφίτες Πατέρες. 

Ο Μακαριώτατος ενημέρωση τον Πρέσβη για την περιουσία του Πατριαρχείου, τόσο της προσκυνηματικής όσο και της υλικής αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει από την αμφισβήτηση που δέχεται για τα δικαιώματά του αλλά και το έργο του Πατριαρχείου, ποιμαντικού, εκπαιδευτικού και ειρηνευτικού το οποίο επιτελεί στην Αγία Γη παρά τις αντιξοότητες με τη συμβολή του ευλογημένου έθνους των Ελλήνων.

Ο πρέσβης ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την ενημέρωση και δήλωσε το ενδιαφέρον του για τη συμπαράσταση στο έργο του Πατριαρχείου  ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε την κεντρική Βιβλιοθήκη του Πατριαρχείου και κατέβηκε και στον Πανάγιο Τάφο να προσκυνήσει καθώς και στο Θεομητορικό Μνήμα. Ο Πατριάρχης πρόσφερε στον Πρέσβη και στους συνοδούς του από μια εικόνα του Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων