11/02/2020 11/02/2020 Ο Υπουργός Τουρισμού της Ελληνικής Κυβέρνησης κ. Χάρης Θεοχάρης επισκέφθηκε επικαίρως τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο, όπου έλαβε χώρα ανταλλαγή ευχών, απόψεων και εθιμοτυπικών δώρων. Στο Ισραήλ μετέβη ο υπουργός Τουρισμού στο πλαίσιο της 26η Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού IMTM 2020 (International Mediterranean Tourism Market – Διεθνής Μεσογειακή Αγορά Τουρισμού), η οποία πραγματοποιείται στο Τελ...
11 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:43
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2020 - 17:44

Ο Υπουργός Τουρισμού στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Ο Υπουργός Τουρισμού στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Ο Υπουργός Τουρισμού της Ελληνικής Κυβέρνησης κ. Χάρης Θεοχάρης επισκέφθηκε επικαίρως τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο, όπου έλαβε χώρα ανταλλαγή ευχών, απόψεων και εθιμοτυπικών δώρων.

Στο Ισραήλ μετέβη ο υπουργός Τουρισμού στο πλαίσιο της 26η Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού IMTM 2020 (International Mediterranean Tourism Market – Διεθνής Μεσογειακή Αγορά Τουρισμού), η οποία πραγματοποιείται στο Τελ Αβίβ.

Με δεδομένο ότι οι Ισραηλινοί αγαπούν την Ελλάδα και ταξιδεύουν συχνά στη χώρα, χάρη στην εγγύτητα και στις προσιτές τιμές στα τουριστικά πακέτα, ο υπουργός Τουρισμού θα έχει σειρά επαφών με φορείς του τουρισμού, στοχεύοντας στην προσέλκυση ακόμα περισσότερων τουριστών από το Ισραήλ και στις ακόμα καλύτερες σχέσεις μεταξύ των δύο κρατών.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων