05/01/2023 05/01/2023 Την Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2022/ 5 Ιανουαρίου 2023, διαβάστηκαν “για λόγους προσκυνηματικούς”, σύμφωνα με το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, οι Μεγάλες Ώρες της εορτής των Χριστουγέννων στον μοναστηριακό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της Αγιοταφιτικής Αδελφότητος μετά την ακολουθίαν του Όρθρου, χοροστατούντος του Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου. Το Ευαγγέλιο της Α΄ Ώρας ανέγνωσε και το θυμίαμα...
05 Ιανουαρίου, 2023 - 12:46

Οι Μεγάλες Ώρες των Χριστουγέννων στο μοναστήρι της Αγιοταφικής Αδελφότητας

Διαδώστε:
Οι Μεγάλες Ώρες των Χριστουγέννων στο μοναστήρι της Αγιοταφικής Αδελφότητας

Την Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2022/ 5 Ιανουαρίου 2023, διαβάστηκαν “για λόγους προσκυνηματικούς”, σύμφωνα με το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, οι Μεγάλες Ώρες της εορτής των Χριστουγέννων στον μοναστηριακό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της Αγιοταφιτικής Αδελφότητος μετά την ακολουθίαν του Όρθρου, χοροστατούντος του Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου.

Το Ευαγγέλιο της Α΄ Ώρας ανέγνωσε και το θυμίαμα αυτής τέλεσε ο Μακαριώτατος.

Ακολούθως το Ευαγγέλιον της Γ΄ ΣΤ΄ και Θ’ Ώρας ανέγνωσαν αι συνιερουργούντες Αγιοταφίτες Αρχιερείς.  Μετά την ανάγνωση των Μεγάλων Ωρών των Χριστουγέννων τελέσθηκε η θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων