31/05/2019 31/05/2019 Από την Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο, ανακοινώνεται ότι με την ευκαιρία της Αναλήψεως, όπου πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Εξαρχίας, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 στις 6:30 μμ, θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός εσπερινός. Μετά το πέρας του Εσπερινού, θα πραγματοποιηθεί λιτάνευσης της ιεράς εικόνος της Αναλήψεως στους παλαιούς δρόμους της Λευκωσίας, μετά της...
31 Μαΐου, 2019 - 20:58
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2019 - 21:11

Πανηγυρίζει η Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει η Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο

Από την Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο, ανακοινώνεται ότι με την ευκαιρία της Αναλήψεως, όπου πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Εξαρχίας, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 στις 6:30 μμ, θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός εσπερινός.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, θα πραγματοποιηθεί λιτάνευσης της ιεράς εικόνος της Αναλήψεως στους παλαιούς δρόμους της Λευκωσίας, μετά της συνοδείας της φιλαρμονικής της αστυνομίας και αγήματος της Εθνικής Φρουράς. Την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 7 το πρωί θα τελεσθεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προϊσταμένου του Εξάρχου του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο Σεβασμειωτάτου Μητροπολίτου Βόστρων κ. Τιμοθέου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 8, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με την Φιλαρμονική της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου που βρίσκεται στην οδό Αρχιμανδρίτου Κυπριανού 4, 1015 Λευκωσία.

 

ΦΩΤΟ: © Creative Photo Room / www.cy-arch.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων