07/01/2022 07/01/2022 Με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Διοκαισάριας κ. Βενεδίκτου, Πατριαρχικού Επιτρόπου της Βηθλεέμ, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία της παραμονής των Χριστουγέννων τα μεσάνυχτα… στο κέντρο του κόσμου! Εκεί που γεννήθηκε ο Χριστός: στο Πάνσεπτο Θεοδέγμον Σπήλαιο της Γεννήσεως του Θεανθρώπου Κυρίου μας. Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα «Σας εύχομαι τη μέγιστη χαρά! Γεννήθηκε για σας σήμερα ο...
07 Ιανουαρίου, 2022 - 18:37
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2022 - 21:00

Παραμονή Χριστουγέννων στο Σπήλαιο της Βηθλεέμ

Διαδώστε:
Παραμονή Χριστουγέννων στο Σπήλαιο της Βηθλεέμ

Με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Διοκαισάριας κ. Βενεδίκτου, Πατριαρχικού Επιτρόπου της Βηθλεέμ, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία της παραμονής των Χριστουγέννων τα μεσάνυχτα… στο κέντρο του κόσμου! Εκεί που γεννήθηκε ο Χριστός: στο Πάνσεπτο Θεοδέγμον Σπήλαιο της Γεννήσεως του Θεανθρώπου Κυρίου μας.

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

«Σας εύχομαι τη μέγιστη χαρά! Γεννήθηκε για σας σήμερα ο Σωτήρας ημών Ιησούς Χριστός. Εκφράζουμε με χαρά τις καλύτερες ευχές μας σε όλους σας για τη Γέννηση του Χριστού, του Λυτρωτή και Σωτήρα του κόσμου, Ιησού Χριστού.

Προσευχόμαστε το θείο βρέφος να δωρίσει τον ουρανό στην βασανισμένη γη μας και αυτό το έτος, το 2022, να είναι γεμάτο ευλογίες, η πανδημία να εκλείψει και η ειρήνη να κυριαρχήσει με την εξάπλωση της αληθινής αγάπης! Αμήν!

Ο ποιμήν σας,

Μητροπολίτης Διοκαισαρείας Βενέδικτος,
Πατριαρχικός Επίτροπος Βηθλεέμ».

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι του Zacharias Zaher Rishmawi.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων