23/06/2020 23/06/2020 Στην παρασημοφόρηση ενός διακεκριμένου μέλους της Κοινότητας της Βηθλεέμ προέβη ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος χθες, Δευτέρα 22 Ιουνίου. Όπως τόνισε ο Μακαριώτατος η τιμητική αυτή διάκριση δόθηκε ως “αντίδωρον εις την δωρεάν αυτού, ήτοι της αφωσιωμένης προσφοράς αυτού εις τον Πανάγιον Τάφον και το Πατριαρχείον”. “Την πρωίαν της Δευτέρας, 9ης /22ης Ιουνίου 2020, η...
23 Ιουνίου, 2020 - 9:42

Παρασημοφόρηση στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Παρασημοφόρηση στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Στην παρασημοφόρηση ενός διακεκριμένου μέλους της Κοινότητας της Βηθλεέμ προέβη ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος χθες, Δευτέρα 22 Ιουνίου. Όπως τόνισε ο Μακαριώτατος η τιμητική αυτή διάκριση δόθηκε ως “αντίδωρον εις την δωρεάν αυτού, ήτοι της αφωσιωμένης προσφοράς αυτού εις τον Πανάγιον Τάφον και το Πατριαρχείον”.

“Την πρωίαν της Δευτέρας, 9ης /22ης Ιουνίου 2020, η Α.Θ.Μ. ο Πατήρ ημών και Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος επαρασημοφόρησε τον κ. Sibli Anastas, διακεκριμένον μέλος της Κοινότητος της Βηθλεέμ διά του παρασήμου του Σταυροφόρου του Τάγματος των Ιπποτών του Παναγίου Τάφου. Η τιμητική αύτη διάκρισις εδόθη, ως είπεν ο Μακαριώτατος, εις τον κ. Anastas ως «αντίδωρον εις την δωρεάν αυτού, ήτοι της αφωσιωμένης προσφοράς αυτού εις τον Πανάγιον Τάφον και το Πατριαρχείον». Ο Μακαριώτατος προσέφερεν εις τον κ. Sibli και την συνοδεύουσαν αυτόν ερίτιμον σύζυγον αυτού επιστήθιον σταυρόν, ίνα προστατεύη και φυλάσση αυτούς εν υγιεία, δυνάμει και πάση ευλογία”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Αρχιγραμματείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων