28/09/2023 28/09/2023 Στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων βρέθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος, Καθηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής Μονής Βλατάδων Θεσσαλονίκης, όπου συμμετείχε στις λατρευτικές εκδηλώσεις που τελέστηκαν στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως επί τη εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως Τιμίου Σταυρού χθες, 14/27 Σεπτεμβρίου 2023.  Στο πλαίσιο της επισκέψεως του Ιεράρχη του Οικουμενικό Θρόνου στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, ο Μακαριώτατος...
28 Σεπτεμβρίου, 2023 - 10:50
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2023 - 11:01

Παρασημοφόρηση του Επισκόπου Αμορίου Νικηφόρου από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Παρασημοφόρηση του Επισκόπου Αμορίου Νικηφόρου από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων βρέθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος, Καθηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής Μονής Βλατάδων Θεσσαλονίκης, όπου συμμετείχε στις λατρευτικές εκδηλώσεις που τελέστηκαν στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως επί τη εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως Τιμίου Σταυρού χθες, 14/27 Σεπτεμβρίου 2023. 

Στο πλαίσιο της επισκέψεως του Ιεράρχη του Οικουμενικό Θρόνου στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, ο Μακαριώτατος Προκαθήμενος της Σιωνίτιδος Εκκλησίας κ.κ. Θεόφιλος απένειμε στον Θεοφιλέστατο την τιμητική διάκριση του Ανώτερου Ταξιάρχου του Τάγματος των Ιπποτών του Παναγία Τάφου.

Στην τελετή απονομής της τιμητικής αυτής διάκρισης παρέστησαν ο Γέρων Αρχιγραμματεύς του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχος, ο Μητροπολίτης Ελενουπόλεως κ. Ιωακείμ, ο Αρχιμανδρίτης Ραφαήλ Γρίβας, Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα, καθώς και Αγιοταφίτες Πατέρες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων