14/06/2023 16/06/2023 Με το παράσημο του Τάγματος των Ορθοδόξων Ιπποτών του Παναγίου Τάφου τίμησε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος τον ιατρό δρ. Ματζίντ Ταουφίκ Γαντούς. Η απονομή έγινε χθες το πρωί της Τρίτης, 31 Μαίου /13 Ιουνίου 2023. Ο κ. Γαντούς τιμήθηκε για την αφοσίωση, την επιμέλεια, τον κόπο, την επιμονή και την υπομονή, την οποία επέδειξε...
14 Ιουνίου, 2023 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2023 - 2:52

Παρασημοφόρηση του ιατρού Ματζίντ Γαντούς από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Παρασημοφόρηση του ιατρού Ματζίντ Γαντούς από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Με το παράσημο του Τάγματος των Ορθοδόξων Ιπποτών του Παναγίου Τάφου τίμησε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος τον ιατρό δρ. Ματζίντ Ταουφίκ Γαντούς.

Η απονομή έγινε χθες το πρωί της Τρίτης, 31 Μαίου /13 Ιουνίου 2023. Ο κ. Γαντούς τιμήθηκε για την αφοσίωση, την επιμέλεια, τον κόπο, την επιμονή και την υπομονή, την οποία επέδειξε διά την ανέγερση, την διακόσμηση και την ευπρέπεια του ιερού Ναού του Γενεθλίου της Θεοτόκου στην κώμη Σαχνίν της περιοχής Άκκρης – Πτολεμαίδος του Βορείου Ισραήλ, που εγκαινιάσθηκε από τον Μακαριωτάτο και αποτελεί πλέον το κόσμημα και το καύχημα της Ελληνορθοδόξου Κοινότητος  όλης της περιοχής.

Ο Μακαριώτατος επαίνεσε τον ιατρόν κ. Ματζίντ και την παρούσα σύζυγο του, η οποία του συμπαραστάθηκε “ως άλλος Κυρηναίος”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων