13/04/2020 13/04/2020 Η Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός θα πραγματοποιηθεί κανονικά, αλλά χωρίς πιστούς και το ‘Αγιο Φως θα μεταφερθεί σε άλλες χώρες , δήλωσε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων, κ.κ. Θεόφιλος, μετά την καθιερωμένη εδώ και χρόνια προσευχή “υπέρ της ειρήνευσης της Αγίας Πόλεως της Ιερουσαλήμ και του σύμπαντος κόσμου” σε συνεργασία με το ίδρυμα του Αγίου Ανδρέα...
13 Απριλίου, 2020 - 8:19
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2020 - 8:03

Πατρ. Ιεροσολύμων: Το Άγιο φως θα “ταξιδέψει” και φέτος

Διαδώστε:
Πατρ. Ιεροσολύμων: Το Άγιο φως θα “ταξιδέψει” και φέτος

Η Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός θα πραγματοποιηθεί κανονικά, αλλά χωρίς πιστούς και το ‘Αγιο Φως θα μεταφερθεί σε άλλες χώρες , δήλωσε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων, κ.κ. Θεόφιλος, μετά την καθιερωμένη εδώ και χρόνια προσευχή “υπέρ της ειρήνευσης της Αγίας Πόλεως της Ιερουσαλήμ και του σύμπαντος κόσμου” σε συνεργασία με το ίδρυμα του Αγίου Ανδρέα της Ρωσίας.
“Σύμφωνα με τις συμφωνίες που έχουν συναφθεί με τις ισραηλινές αρχές, εκπρόσωποι των διπλωματικών αποστολών του Ισραήλ, θα παραλάβουν το Άγιο Φως στην Πύλη της Γιάφα , θα το φέρουν στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν και εκεί θα το παραδώσουν σε κρατικές και εκκλησιαστικές αντιπροσωπείες που θα το περιμένουν μέσα στα αεροσκάφη” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων.

Οι δηλώσεις του Μακαριωτάτου για το Άγιο Φως μετά το δέκατο λεπτό του βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων