30/04/2023 30/04/2023 Παραμονή της Κυριακής των Μυροφόρων, η Κοινότητα του Κάτω Πκέα, κώμης της περιοχής Άκκρης – Πτολεμαΐδος υπό τον Ιερέα αυτής π. Ιωάννη, τους Επιτρόπους και περί τα είκοσι μέλη, επισκέφθησαν το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και ευχαρίστησαν τον Μακαριώτατο Πατριάρχη κ.κ. Θεόφιλο για την παρεχόμενη εκκλησιαστική, ηθική και υλική συμπαράσταση. Τον Μακαριώτατο επισκέφθηκαν αντιπροσωπείες των Ορθοδόξων Προσκόπων,...
30 Απριλίου, 2023 - 10:15
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2023 - 10:08

Πλήθος επισκέψεων στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Πλήθος επισκέψεων στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων (ΦΩΤΟ)

Παραμονή της Κυριακής των Μυροφόρων, η Κοινότητα του Κάτω Πκέα, κώμης της περιοχής Άκκρης – Πτολεμαΐδος υπό τον Ιερέα αυτής π. Ιωάννη, τους Επιτρόπους και περί τα είκοσι μέλη, επισκέφθησαν το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και ευχαρίστησαν τον Μακαριώτατο Πατριάρχη κ.κ. Θεόφιλο για την παρεχόμενη εκκλησιαστική, ηθική και υλική συμπαράσταση.

Τον Μακαριώτατο επισκέφθηκαν αντιπροσωπείες των Ορθοδόξων Προσκόπων, οι οποίοι μετάσχουν στις πανηγυρικές εκδηλώσεις του Πάσχα και του Ορθοδόξου “Nadi” – Ορθοδόξου Λέσχης.
Ευχαρίστησαν τον Μακαριώτατο για την παρεχομένη συμπαράσταση σ την Χριστιανική παρουσία στην Αγία Γη.

Επίσης επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο αντιπροσωπεία της ενορίας του Καθεδρικού Ναού του αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, η οποία ζήτησε την ευλογία Αυτού για την μετάβαση της χορωδίας της ενορίας ταύτης στο Πατριαρχείο της Σερβίας.

Η χορωδία της ενορίας θα συνεργαστεί με την χορωδίας “Branko” της πόλεως Nis- Νύσσης, γενέτειρα του Μεγάλου Κωνσταντίνου, και με την χορωδία του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Σάββα Βελιγραδίου.

Τέλος, επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο ο μεταφραστής στην Αραβική των αναρτήσεων του Επισήμου Ιστοχώρου του Πατριαρχείου δρ. Νικόλας Χούρη, ο οποίος απέκτησε Ελληνική υπηκοότητα, μετά των γονέων αυτού, της συζύγου αυτού δρ. Νικολέτας Παπαευγενίου και του τέκνου αυτού. Ο μεταφραστής ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την επιδεικνυομένη σε αυτόν εμπιστοσύνη και συμπαράσταση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων