30/04/2021 30/04/2021 Από την Ισραηλινή Αστυνομία και εκπροσώπους του Πατριαρχείου θα λάβουν έγκριση οι Αραβόφωνοι πιστοί της Ιερουσαλήμ για να παραβρεθούν στην τελετή του Αγίου Φωτός. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων αυτοί που έχουν κάνει το εμβόλιο θα μπορέσουν να εισέλθουν στο ναό της Αναστάσεως ενώ όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο θα παραμείνουν στο...
30 Απριλίου, 2021 - 9:02
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2021 - 11:10

Πως θα γίνει η προσέλευση στην τελετή του Αγίου Φωτός

Διαδώστε:
Πως θα γίνει η προσέλευση στην τελετή του Αγίου Φωτός

Από την Ισραηλινή Αστυνομία και εκπροσώπους του Πατριαρχείου θα λάβουν έγκριση οι Αραβόφωνοι πιστοί της Ιερουσαλήμ για να παραβρεθούν στην τελετή του Αγίου Φωτός.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων αυτοί που έχουν κάνει το εμβόλιο θα μπορέσουν να εισέλθουν στο ναό της Αναστάσεως ενώ όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο θα παραμείνουν στο κεντρικό μοναστήρι στους χώρους του ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πατριαρχείου:

Η ιστοσελίς του Πατριαρχείου ανακοινώνει ότι όσοι εκ των τέκνων του Αραβοφώνου ποιμνίου αυτού εξ Ιεροσολύμων και των κατεχομένων περιοχών, Ιερείς, Επίτροποι ή και πιστοί, επιθυμούν να προσέλθουν εις την τελετήν του Αγίου Φωτός το Μέγα Σάββατον, οφείλουν να προσέλθουν την ημέραν ταύτην μεταξύ 9.00 και 11.00 π.μ. ώραν εις την Νέαν Πύλην και εκείθεν παρά της Αστυνομίας και εκπροσώπων του Πατριαρχείου θα λάβουν την έγκρισιν να εισέλθουν, οι μεν εμβολιασμένοι εις τον Ναόν της Αναστάσεως, οι δε μη εμβολιασμένοι να μείνουν εις το Κεντρικόν Μοναστήριον επί των δωμάτων του Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων