18/10/2023 18/10/2023 Τις προσευχές τους προς τον Κύριο της δόξης ύψωσαν χθες, Τρίτη 17 Οκτωβρίου, οι Ορθόδοξοι χριστιανοί στην Ιορδανία, έτσι ώστε να φέρει την ειρήνη στη Μέση Ανατολή και ιδιαίτερη σε Ισραήλ και Γάζα όπου καθημερινά άνθρωποι χάνου τη ζωή τους εξαιτίας του πολέμου.  Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων που αφιέρωσε τη χθεσινή ημέρα σε...
18 Οκτωβρίου, 2023 - 8:58
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2023 - 9:05

Προσευχή στις εκκλησίες της Ιορδανίας για ειρήνη στη Γάζα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Προσευχή στις εκκλησίες της Ιορδανίας για ειρήνη στη Γάζα (ΦΩΤΟ)

Τις προσευχές τους προς τον Κύριο της δόξης ύψωσαν χθες, Τρίτη 17 Οκτωβρίου, οι Ορθόδοξοι χριστιανοί στην Ιορδανία, έτσι ώστε να φέρει την ειρήνη στη Μέση Ανατολή και ιδιαίτερη σε Ισραήλ και Γάζα όπου καθημερινά άνθρωποι χάνου τη ζωή τους εξαιτίας του πολέμου. 

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων που αφιέρωσε τη χθεσινή ημέρα σε προσευχή και νηστεία για την ειρήνη, στην Αρχιεπισκοπή Κυριακουπόλεως τελέστηκαν δεήσεις και παρακλήσεις προς την Υπεραγία Θεοτόκο σε όλους τους ναούς με τη συμμετοχή του κόσμου να είναι μεγάλη.

Τόσο στο Αμάν όσο και στους υπόλοιπους Ορθόδοξους ναούς στο βασίλειο της Ιορδανίας οι πιστοί ικέτευσαν τον Κύριο να φέρει την ειρήνη στην Παλαιστίνη και τη Λωρίδα της Γάζας και να σταματήσουν οι εχθροπραξίες. “Να κυριαρχήσει η αγάπη του Θεού στον κόσμο και να κυριεύσει τις καρδιές μας ώστε με σεβασμό και κατανόηση να επιτύχουμε την ειρήνη”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από την Αρχιεπισκοπή Κυριακουπόλεως.

Φωτογραφίες από διάφορες εκκλησίες της Ιορδανίας:

Διαβάστε επίσης:

Προσευχή στον Φρικτό Γολγοθά για την παύση των εχθροπραξιών σε Ισραήλ και Γάζα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς: Έκκληση για ειρήνη από τους Αρχηγούς των Εκκλησιών στην Ιορδανία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων