07/04/2024 07/04/2024 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος υποδέχθηκε χθες ομάδα 400 ατόμων ως επί το πλείστον νέων αλλά και μεσηλίκων και γερόντων εκ των Κοινοτήτων του Πατριαρχείου της περιοχής της Άνω Γαλιλαίας υπό τον αιδεσιμολογιώτατον Ιερέα της πόλης Κούφρ Γιασσίφ π. Φάραχ Φαράχ. Η ομάδα κοινοτήτων του Βορείου Ισραήλ ευχαρίστησε τον Μακαριώτατον για την υποστήριξη που...
07 Απριλίου, 2024 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2024 - 11:43

Προσκυνηματική επίσκεψη ομάδας κοινοτήτων του Βορείου Ισραήλ στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Προσκυνηματική επίσκεψη ομάδας κοινοτήτων του Βορείου Ισραήλ στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος υποδέχθηκε χθες ομάδα 400 ατόμων ως επί το πλείστον νέων αλλά και μεσηλίκων και γερόντων εκ των Κοινοτήτων του Πατριαρχείου της περιοχής της Άνω Γαλιλαίας υπό τον αιδεσιμολογιώτατον Ιερέα της πόλης Κούφρ Γιασσίφ π. Φάραχ Φαράχ.

Η ομάδα κοινοτήτων του Βορείου Ισραήλ ευχαρίστησε τον Μακαριώτατον για την υποστήριξη που έδειξε προς αυτήν και ζήτησε την ευλογία του για τον εορτασμό της εορτής του Ευαγγελισμού και της Σταυροπροσκυνήσεως και για την επίσκεψη στον Ναό της Αναστάσεως, τον Πανάγιο Τάφο και τον Φρικτό Γολγοθά.

Ο Μακαριώτατος έδωσε την ευλογία του, ευχήθηκε για το υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, και χορήγησε στον καθένα ένα αντίτυπο της Καινής Διαθήκης στην Αραβική γλώσσα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων