12/09/2021 15/09/2021 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία επί τη μνήμη του οσίου Μωϋσέως του Αιθίοπος τελέσθηκε στον ομώνυμο Ναό στα Ραφίδια της Σαμαρείας την Παρασκευή 28 Αυγούστου/10 Σεπτεμβρίου 2021, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ναζαρέτ κ. Κυριακού και συλλειτουργούντων του Ηγουμένου του Φρέατος του Ιακώβ Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Ιουστίνου και του εφημερίου της Ιεράς Μητροπόλεως Ναζαρέτ, Οικονόμου π. Συμεών Μπετζάλη....
12 Σεπτεμβρίου, 2021 - 15:31
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2021 - 15:22

Πρώτη επίσημη εορτή μετά από δύο χρόνια στα Ραφίδια Σαμαρείας

Διαδώστε:
Πρώτη επίσημη εορτή μετά από δύο χρόνια στα Ραφίδια Σαμαρείας

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία επί τη μνήμη του οσίου Μωϋσέως του Αιθίοπος τελέσθηκε στον ομώνυμο Ναό στα Ραφίδια της Σαμαρείας την Παρασκευή 28 Αυγούστου/10 Σεπτεμβρίου 2021, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ναζαρέτ κ. Κυριακού και συλλειτουργούντων του Ηγουμένου του Φρέατος του Ιακώβ Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Ιουστίνου και του εφημερίου της Ιεράς Μητροπόλεως Ναζαρέτ, Οικονόμου π. Συμεών Μπετζάλη.

Λόγω της πανδημίας, αυτή ήταν η πρώτη επίσημη εορτή που τελέσθηκε μετά την εκ βάθρων ανακαίνιση του Ιερού Ναού το φθινόπωρο του 2019.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Ηγούμενος, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Λεόντιος μαζί με τους επιτρόπους της Ενορίας των Ραφιδίων παρέθεσε εόρτια Τράπεζα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων