09/07/2024 09/07/2024 Σειρά επισκέψεων δέχθηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος την Τρίτη 26 Ιουνίου/ 9 Ιουλίου. Συγκεκριμένα υποδέχθηκε τον Rabbi Noam Marans, Διευθυντή του Τμήματος Διαθρησκευτικών και Διεθνών σχέσεων της οργανώσεως American Jewish Committee (AJC’s Director of Interreligious & Intergroup Department) των Η.Π.Α. Στη συνάντηση αυτή ο Μακαριώτατος υπογράμμισε την σημασία, την οποία αποδίδει το Πατριαρχείο, ως μήτηρ...
09 Ιουλίου, 2024 - 20:48
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2024 - 20:47

Σειρά επισκέψεων δέχθηκε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Σειρά επισκέψεων δέχθηκε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων

Σειρά επισκέψεων δέχθηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος την Τρίτη 26 Ιουνίου/ 9 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα υποδέχθηκε τον Rabbi Noam Marans, Διευθυντή του Τμήματος Διαθρησκευτικών και Διεθνών σχέσεων της οργανώσεως American Jewish Committee (AJC’s Director of Interreligious & Intergroup Department) των Η.Π.Α.

Στη συνάντηση αυτή ο Μακαριώτατος υπογράμμισε την σημασία, την οποία αποδίδει το Πατριαρχείο, ως μήτηρ των Εκκλησιών, στην συνέχιση του διαλόγου Ιουδαϊσμού και Ορθοδοξίας, μάλιστα υπό την σκιά του μαινομένου πολέμου στην Αγία Γη.

Εν συνεχεία ο Μακαριώτατος υποδέχθηκε και ευλόγησε τον Πατέρα Σταύρο Αράνκη και τον κ. Ιμπραήμ Φάεζ, μέλη του ποιμνίου του Πατριαρχείου εκ της πόλεως Μπιρζέτ, υποψηφίους δι’ υποτροφίαν της Θεολογικής επιστήμης εις την Ελλάδα.

3. Τέλος ο Μακαριώτατος υποδέχθηκε τον Πρέσβη της Σερβίας στο Ισραήλ κ. Miroljub Petrović

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων