12/01/2024 12/01/2024 Σειρά επισκέψεων δέχθηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024. Πιο συγκεκριμένα ο Μακαριώτατος υποδέχθηκε δεκαμελή αντιπροσωπεία της οργανώσεως «Churches for the Middle East peace». Ο Πατριάρχης κ.κ. Θεόφιλος μίλησε στην αντιπροσωπεία για το ποιμαντικό, εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και εκκλησιαστικό έργο του Πατριαρχείου. Στη συνέχεια δέχθηκε αντιπροσωπεία της Σχολής Ιόππης, παρουσία του...
12 Ιανουαρίου, 2024 - 18:44
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2024 - 19:18

Σειρά επισκέψεων δέχθηκε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Σειρά επισκέψεων δέχθηκε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων

Σειρά επισκέψεων δέχθηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024.

Πιο συγκεκριμένα ο Μακαριώτατος υποδέχθηκε δεκαμελή αντιπροσωπεία της οργανώσεως «Churches for the Middle East peace». Ο Πατριάρχης κ.κ. Θεόφιλος μίλησε στην αντιπροσωπεία για το ποιμαντικό, εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και εκκλησιαστικό έργο του Πατριαρχείου.

Στη συνέχεια δέχθηκε αντιπροσωπεία της Σχολής Ιόππης, παρουσία του επιθεωρητή κ. Όντε Καουάς.

Ακολούθως δέχθηκε την αντιπροσωπεία του Συλλόγου «Μυροφόρων Γυναικών» – «Χαμιλάτ Τιμπ» του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Ιακώβου.

Τέλος, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος δέχθηκε τον ηγούμενο της Μονής της Χάιφας Αρχιμανδρίτη Αρτέμιο, τον Ιερέα Δημήτριο μετά της Πρεσβυτέρας και τον Ιερέα π. Μιχαήλ εκ Μολδαβίας εφημέριο της Χάιφας, στον οποίο και απένειμε ο Μακαριώτατος το οφφίκιο του Σταυροφόρου για τη συνέχιση της ευδοκίμου υπηρεσίας του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων