23/10/2021 23/10/2021 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο με θέμα «Η αντιμετώπιση του άγχους» που διοργάνωσε η Πατριαρχική Επιτροπεία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στο Αμμάν της Ιορδανίας την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρου. Το σεμινάριο παρακολούθησαν ιερείς από πολλές ενορίες της χώρας, καθώς και φοιτητές Θεολογίας και φιλοξενήθηκε στην ενορία του...
23 Οκτωβρίου, 2021 - 9:17
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2021 - 8:26

Σεμινάριο για την αντιμετώπιση του άγχους στο Αμμάν

Διαδώστε:
Σεμινάριο για την αντιμετώπιση του άγχους στο Αμμάν

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο με θέμα «Η αντιμετώπιση του άγχους» που διοργάνωσε η Πατριαρχική Επιτροπεία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στο Αμμάν της Ιορδανίας την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρου.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν ιερείς από πολλές ενορίες της χώρας, καθώς και φοιτητές Θεολογίας και φιλοξενήθηκε στην ενορία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην περιοχή Άμπνταλι του Αμμάν.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρου, ο Αρχιμανδρίτης Χριστόφορος Χαντάντ ευχαρίστησε την εκπαιδεύτρια του σεμιναρίου κ. Έλενα Σαγιέχ για την εισήγηση της και της προσέφερε ως δώρο μια εικόνα της Παναγίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων