17/08/2023 17/08/2023 Διήμερη επίσκεψη στα Καλάβρυτα πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπος Καττάρων του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, κ. Μακάριος προσκεκλημένος από τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο. Την παραμονή της Θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Καλάβρυτα, ενώ ανήμερα της εορτής χοροστάτησε μαζί με τον Μητροπολίτη κ....
17 Αυγούστου, 2023 - 9:33
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2023 - 10:08

Στα Καλάβρυτα ο Αρχιεπίσκοπος Καττάρων Μακάριος

Διαδώστε:
Στα Καλάβρυτα ο Αρχιεπίσκοπος Καττάρων Μακάριος

Διήμερη επίσκεψη στα Καλάβρυτα πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπος Καττάρων του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, κ. Μακάριος προσκεκλημένος από τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο.

Την παραμονή της Θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Καλάβρυτα, ενώ ανήμερα της εορτής χοροστάτησε μαζί με τον Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο στην πανήγυρι της ιστορικής Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου.

Ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος δέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, όπως τόνισε, την πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου, αφού τους συνδέει βαθιά φιλία από τα φοιτητικά τους χρόνια.

Θερμή συνάντηση και συνομιλία είχε και με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο, ο οποίος και του προσέφερε επετειακά και ιστορικά λευκώματα του Δήμου Καλαβρύτων και του Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Διαβάστε επίσης: 

Ο Αρχιεπίσκοπος Καττάρων και ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων στην Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου

Φωτογραφία: Kalavrytanews.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων