04/05/2019 04/05/2019 Στην αίθουσα Cultural Center στο Αμμάν πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών των σχολείων του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Ιορδανίας. Στην τελετή παραβρέθηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, συνοδευόμενος από τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχο και τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρο. Συνολικά από τα σχολεία αποφοίτησαν 144 σπουδαστές. Στην προσφορά του Πατριαρχείου και στην...
04 Μαΐου, 2019 - 12:35
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2019 - 12:12

Στα σχολεία της Ιορδανίας βρέθηκε ο Πατρ. Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Στα σχολεία της Ιορδανίας βρέθηκε ο Πατρ. Ιεροσολύμων

Στην αίθουσα Cultural Center στο Αμμάν πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών των σχολείων του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Ιορδανίας. Στην τελετή παραβρέθηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, συνοδευόμενος από τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχο και τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρο. Συνολικά από τα σχολεία αποφοίτησαν 144 σπουδαστές. Στην προσφορά του Πατριαρχείου και στην υψηλού επιπέδου διδασκαλία που γίνεται στα σχολεία αναφέρθηκε η Διευθύντρια κ. Σουχέϊρα Μπετζάλη. Κατόπιν μικρής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε, ακολούθησε η απονομή των πτυχίων από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη κ.κ. Θεόφιλο, ο οποίος ευχήθηκε στους σπουδαστές καλή σταδιοδρομία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων