17/11/2021 17/11/2021 Τη Βιβλιοθήκη του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης, 17ης Νοεμβρίου, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος Γ’, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βόστρων κ. Τιμόθεο και τον Γενικό Γραμματέα, Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχο. Λόγος της επισκέψεως του Μακαριωτάτου και της συνοδείας του ήταν ότι πρόσφατα άρχισε εκεί η διαδικασία συντήρησης των βιβλίων και χειρογράφων...
17 Νοεμβρίου, 2021 - 11:47
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2021 - 11:49

Στη Βιβλιοθήκη του Πατριαρχείου σήμερα ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Στη Βιβλιοθήκη του Πατριαρχείου σήμερα ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων

Τη Βιβλιοθήκη του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης, 17ης Νοεμβρίου, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος Γ’, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βόστρων κ. Τιμόθεο και τον Γενικό Γραμματέα, Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχο. Λόγος της επισκέψεως του Μακαριωτάτου και της συνοδείας του ήταν ότι πρόσφατα άρχισε εκεί η διαδικασία συντήρησης των βιβλίων και χειρογράφων από τον Κύπριο ειδικό Σταύρο Ανδρέα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων