12/05/2021 12/05/2021 Τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο επισκέφθηκε, τη Δευτέρα 10 Μαϊου, ο υπουργός Οικονομικών του Μαυροβουνίου Μιλότσκο Σπάσιτς. Ο κ. Σπάσιτς επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Αγία Πόλη και γενικότερα το Ισραήλ. Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε τον Μαυροβούνιο υπουργό για την επίσκεψή του και του προσέφερε ευλογίες. Χθες ο Μακαριώτατος υποδέχθηκε τον Ηγούμενος της Ελληνορθόδοξης Μονής στη...
12 Μαΐου, 2021 - 10:06
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2021 - 11:28

Στην Αγία Πόλη ο Μαυροβούνιος υπουργός Οικονομικών

Διαδώστε:
Στην Αγία Πόλη ο Μαυροβούνιος υπουργός Οικονομικών

Τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο επισκέφθηκε, τη Δευτέρα 10 Μαϊου, ο υπουργός Οικονομικών του Μαυροβουνίου Μιλότσκο Σπάσιτς. Ο κ. Σπάσιτς επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Αγία Πόλη και γενικότερα το Ισραήλ.

Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε τον Μαυροβούνιο υπουργό για την επίσκεψή του και του προσέφερε ευλογίες.

Χθες ο Μακαριώτατος υποδέχθηκε τον Ηγούμενος της Ελληνορθόδοξης Μονής στη Ραμάλα, π. Γαλακτίωνα Awad και εκπροσώπους της Ορθόδοξης Χριστιανικής κοινότητας της πόλης, οι οποίοι ήρθαν να απευθύνουν τους χαιρετισμούς και τις ευχές τους για το Πάσχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων