30/01/2020 30/01/2020 Eπίσημο γεύμα στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο και την συνοδεία του παρέθεσε χθες βράδυ ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας. Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων μεταβαίνει επισήμως στην Ουάσιγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών, και πραγματοποίησε σύντομο ενδιάμεσο σταθμό στο Λονδίνο. Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Νικήτας καλωσόρισε τον Πατριάρχη Θεόφιλο εξαίροντας την σπουδαιότητα και τον ρόλο που...
30 Ιανουαρίου, 2020 - 9:08
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2020 - 8:24

Στην Αρχιεπ. Θυατείρων ο Πατρ. Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Στην Αρχιεπ. Θυατείρων ο Πατρ. Ιεροσολύμων

Eπίσημο γεύμα στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο και την συνοδεία του παρέθεσε χθες βράδυ ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας. Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων μεταβαίνει επισήμως στην Ουάσιγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών, και πραγματοποίησε σύντομο ενδιάμεσο σταθμό στο Λονδίνο.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Νικήτας καλωσόρισε τον Πατριάρχη Θεόφιλο εξαίροντας την σπουδαιότητα και τον ρόλο που διαδραματίζει το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο στον Αραβικό κόσμο. Στην αντιφώνησή του ο κ. Θεόφιλος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για τη φιλοξενία και του ευχήθηκε καλλίκαρπη ποιμαντορία.

Στο δείπνο επίσης παρακάθισαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως κ. Χρυσόστομος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τροπαίου κ. Αθανάσιος, ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Dr. Νικοδημος Αναγνωστοπουλος, ο Πανοσιολ. Αρχιμανδριτης Νήφων Τσιμαλης, ο Αρχιδιάκονος Ευγένιος Τσαραμανίδης, οι Άρχοντες κ. Λούης Λοιζου και κ. Παντελής Δημοσθένους, ο Εξοχώτατος Πρόξενος της Ελλάδος κ. Αθανάσιος Ρίζος, ο Καθηγητής του ΑΠΘ κ. Μιχαήλ Τρίτος και ο Sir Γεώργιος Κάτσος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων