30/12/2019 30/12/2019 Την Κυριακή, 16ην / 29ην Δεκεμβρίου 2019, Κυριακή των Προπατόρων, μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας στον Καθολικό Πανίερο Ναό της Αναστάσεως, της οποίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Λύδδης κ. Δημήτριος τελέστηκε το ετήσιο Μνημόσυνο των Αγιοταφιτῶν Πατέρων, αοιδίμων Πατριαρχών Ιεροσολύμων, Αρχιερέων, Ιερέων, Ιερομονάχων, Ιεροδιακόνων, μοναχών και μοναζουσών. Στο μνημόσυνο χοροστάτησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων...
30 Δεκεμβρίου, 2019 - 14:07

Στο μνημόσυνο των Αγιοταφιτών Πατέρων ο Πατρ. Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Στο μνημόσυνο των Αγιοταφιτών Πατέρων ο Πατρ. Ιεροσολύμων

Την Κυριακή, 16ην / 29ην Δεκεμβρίου 2019, Κυριακή των Προπατόρων, μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας στον Καθολικό Πανίερο Ναό της Αναστάσεως, της οποίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Λύδδης κ. Δημήτριος τελέστηκε το ετήσιο Μνημόσυνο των Αγιοταφιτῶν Πατέρων, αοιδίμων Πατριαρχών Ιεροσολύμων, Αρχιερέων, Ιερέων, Ιερομονάχων, Ιεροδιακόνων, μοναχών και μοναζουσών.

Στο μνημόσυνο χοροστάτησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, συμπροσευχομένων των Αγιοταφιτών Αρχιερέων και Ιερομονάχων και διακόνων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων