20/05/2019 20/05/2019 Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Ονούφριος, της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, που υπάγεται στο Πατριαρχείο της Μόσχας. Ο Μητροπολίτης Κιέβου, κ. Ονούφριος συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο με τον οποίον συζήτησαν το θέμα της χορήγησης του τόμου της αυτοκεφαλίας στην Ουκρανική Εκκλησία από το Οικουμενικό Πατριαρχείο. “Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι πάντα σε κατάσταση...
20 Μαΐου, 2019 - 8:02
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2019 - 9:33

Στο Πατρ. Ιεροσολύμων ο Μητρ. Ονούφριος

Διαδώστε:
Στο Πατρ. Ιεροσολύμων ο Μητρ. Ονούφριος

Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Ονούφριος, της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, που υπάγεται στο Πατριαρχείο της Μόσχας.

Ο Μητροπολίτης Κιέβου, κ. Ονούφριος συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο με τον οποίον συζήτησαν το θέμα της χορήγησης του τόμου της αυτοκεφαλίας στην Ουκρανική Εκκλησία από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

“Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι πάντα σε κατάσταση δίκης και υφίσταται διώξεις από τον κόσμο”, δήλωσε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων και πρόσθεσε ότι “από αυτή την άποψη, η ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία περνάει μια ειδική περίοδο στην ιστορία της”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων