16/07/2023 18/07/2023 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρος υποδέχθηκε στην Αρχιεπισκοπή τον απερχόμενο Πρέσβη της Γεωργίας στην Ιορδανία, Ζάζα Καντελάκι, το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023. Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Σεβασμιώτατος εξήρε το έργο του Πρέσβη και της Γεωργιανής διπλωματικής αποστολής κατά τη διάρκεια της τετραετούς θητείας της και εξέφρασε ευχές για κάθε επιτυχία στα επόμενα καθήκοντα...
16 Ιουλίου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2023 - 1:23

Στον Αρχιεπίσκοπο Κυριακουπόλεως ο απερχόμενος Γεωργιανός Πρέσβης στην Ιορδανία

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Κυριακουπόλεως ο απερχόμενος Γεωργιανός Πρέσβης στην Ιορδανία

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρος υποδέχθηκε στην Αρχιεπισκοπή τον απερχόμενο Πρέσβη της Γεωργίας στην Ιορδανία, Ζάζα Καντελάκι, το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Σεβασμιώτατος εξήρε το έργο του Πρέσβη και της Γεωργιανής διπλωματικής αποστολής κατά τη διάρκεια της τετραετούς θητείας της και εξέφρασε ευχές για κάθε επιτυχία στα επόμενα καθήκοντα που πρόκειται να αναλάβει.

Από την πλευρά του ο Γεωργιανός Πρέσβης εξέφρασε τη χαρά του για τη γνωριμία του με τον Σεβασμιώτατο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ίδιο καθώς και τον Μακαριάτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την προώθηση της συμφιλίωσης μεταξύ των δύο αδελφών Εκκλησιών, του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και του Πατριαρχείου Γεωργίας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή δώρων μεταξύ των δύο πλευρών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων