22/03/2019 22/03/2019 Την ώρα που η θαυμαστή αφή του Αγίου Φωτός αμφισβητείται για μία ακόμα φορά, και στο περιθώριο της υψίστης εθνικής σημασίας τετραμερούς διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Ισραήλ, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο επισκέφθηκε τον Πανάγιο Τάφο. Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας ξεναγήθηκε από Αγιοταφείτες Μοναχούς ακόμα και στο Ιερό Κουβούκλιο και άκουσε με πολύ...
22 Μαρτίου, 2019 - 11:21
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2019 - 16:28

Στον Πανάγιο Τάφο ο Αμερικανός ΥΠΕΞ

Διαδώστε:
Στον Πανάγιο Τάφο ο Αμερικανός ΥΠΕΞ

Την ώρα που η θαυμαστή αφή του Αγίου Φωτός αμφισβητείται για μία ακόμα φορά, και στο περιθώριο της υψίστης εθνικής σημασίας τετραμερούς διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Ισραήλ, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο επισκέφθηκε τον Πανάγιο Τάφο.

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας ξεναγήθηκε από Αγιοταφείτες Μοναχούς ακόμα και στο Ιερό Κουβούκλιο και άκουσε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την περιγραφή της τελετής της Αφής του Αγίου Φωτός. Ο κ. Πομπέο παρέμεινε στον Πανάγιο Τάφο για μισή ώρα.

Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι άλλων δογμάτων.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων