28/07/2021 28/07/2021 Τον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρα 26 Ιουλίου ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος βρέθηκε στο Ισραήλ για σειρά συναντήσεων και επαφών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του. Τον κ. Υπουργό υποδέχθηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος μαζί με Αγιοταφίτες Πατέρες, Γέροντα Σκευοφύλακοα Σεβασμιωτάτο Αρχιεπίσκοπο Ιεραπόλεως κ. Ισίδωρο...
28 Ιουλίου, 2021 - 8:28
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2021 - 8:40

Στον Πανάγιο Τάφο ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου

Διαδώστε:
Στον Πανάγιο Τάφο ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου

Τον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρα 26 Ιουλίου ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος βρέθηκε στο Ισραήλ για σειρά συναντήσεων και επαφών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

Τον κ. Υπουργό υποδέχθηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος μαζί με Αγιοταφίτες Πατέρες, Γέροντα Σκευοφύλακοα Σεβασμιωτάτο Αρχιεπίσκοπο Ιεραπόλεως κ. Ισίδωρο και την συνοδεία του, τον Γέροντα Αρχιγραμματέα Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχο και τον Αρχιδιάκονο π. Μάρκο.

Ο Πατριάρχης κ.κ. Θεόφιλος συνόδευσε τον κ. Χριστοδουλίδη στην προσκύνηση του στον Πανάγιο Τάφο και τον Φρικτό Γολγοθά. Ακολούθως προσκύνησε το Τίμιο Ξύλο στο γραφείο του Γέροντος Σκευοφύλακος, όπου ο Μακαριώτατος προσέφερε σε αυτόν εικόνες του Παναγίου Τάφου, της Θεοτόκου Ιεροσολυμιτίσσης και το βιβλίον “I am Jerusalem” του μακαριστού Ιεροσολυμίτου οδοντοιατρού Ιωάννου Τληλ.

Τέλος, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων ευχήθηκε στον κ. Υπουργό καλή επιτυχία στην αποστολή του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων