04/07/2021 04/07/2021 Την Κυριακή, 21η Ιουνίου/4η Ιουλίου 2021, συμφώνως προς την τάξη της Εκκλησίας Ιεροσολύμων εορτάσθηκε η μνήμη πάντων των εν Παλαιστίνη Αγίων, Παλαιάς και Καινής Διαθήκης, Πατριαρχών, Προφητών, Αποστόλων, Μαρτύρων, Οσίων, Ομολογητών, ευαρεστησάντων τον Θεόν.  Η Ακολουθία έχει συνταχθεί από τον μακαριστό υμνογράφο Αρχιμανδρίτη Γεράσιμο Μικραγιαννανίτη.   Η μνήμη αυτή εορτάσθηκε στο Καθολικό του Πανιέρου Ναού...
04 Ιουλίου, 2021 - 22:59
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2021 - 23:00

Στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως η μνήμη των εν Παλαιστίνη διαλαμψάντων Αγίων

Διαδώστε:
Στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως η μνήμη των εν Παλαιστίνη διαλαμψάντων Αγίων

Την Κυριακή, 21η Ιουνίου/4η Ιουλίου 2021, συμφώνως προς την τάξη της Εκκλησίας Ιεροσολύμων εορτάσθηκε η μνήμη πάντων των εν Παλαιστίνη Αγίων, Παλαιάς και Καινής Διαθήκης, Πατριαρχών, Προφητών, Αποστόλων, Μαρτύρων, Οσίων, Ομολογητών, ευαρεστησάντων τον Θεόν.

Η Ακολουθία έχει συνταχθεί από τον μακαριστό υμνογράφο Αρχιμανδρίτη Γεράσιμο Μικραγιαννανίτη.  

Η μνήμη αυτή εορτάσθηκε στο Καθολικό του Πανιέρου Ναού της Αναστάσεως με Εσπερινό το απόγευμα της παραμονής και πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία το πρωί, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Σεβαστείας κ. Θεοδοσίου και συλλειτουργούντων του εφημερίου του Ναού Αρχιμανδρίτου π. Νικοδήμου, του Αρχιμανδρίτου π. Διονυσίου και του Αρχιδιακόνου π. Μάρκου και του διακόνου π. Ευλογίου. Έψαλλε ο κ. Βασίλειος Γκοτσόπουλος με την προσευχητική συμμετοχή μοναχών, μοναζουσών και λαϊκών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων