06/09/2019 06/09/2019 Με τον Πατριαρχικό Έξαρχο Πάσης Λευκορωσίας, Μητροπολίτη Μινσκ κ. Παύλο, συναντήθηκε χθες 5 Σεπτεμβρίου ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, στην Ιερουσαλήμ. Κατά τη συνάντησή τους ο Πατριάρχης κ.κ. Θεόφιλος σημείωσε ότι η Ιερουσαλήμ είναι πάντα ευτυχής να καλωσορίζει προσκυνητές από τις αδελφές Ορθόδοξες Εκκλησίες και υπενθύμισε ότι ο Μητρ. Μινσκ “ζούσε, υπηρετούσε και εργάζονταν στην...
06 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:25
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2019 - 9:03

Στον Πατρ. Ιεροσολύμων ο Μητρ. Μινσκ

Διαδώστε:
Στον Πατρ. Ιεροσολύμων ο Μητρ. Μινσκ

Με τον Πατριαρχικό Έξαρχο Πάσης Λευκορωσίας, Μητροπολίτη Μινσκ κ. Παύλο, συναντήθηκε χθες 5 Σεπτεμβρίου ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, στην Ιερουσαλήμ.

Κατά τη συνάντησή τους ο Πατριάρχης κ.κ. Θεόφιλος σημείωσε ότι η Ιερουσαλήμ είναι πάντα ευτυχής να καλωσορίζει προσκυνητές από τις αδελφές Ορθόδοξες Εκκλησίες και υπενθύμισε ότι ο Μητρ. Μινσκ “ζούσε, υπηρετούσε και εργάζονταν στην Αγία Γη για πολλά χρόνια”.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ορθόδοξη Εκκλησία της Λευκορωσίας, ο Πατριάρχης έκανε μνεία και στο θέμα της ουκρανικής εκκλησίας, τονίζοντας τη σημασία της διατήρησης της ενότητας της Ορθοδόξου Εκκλησίας και σημειώνοντας ότι είναι βαθιά λυπημένος για αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ουκρανία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων