23/01/2020 23/01/2020 Με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ.Θεόφιλο συναντήθηκε χθες 22 Ιανουαρίου 2020 ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, ο οποίος βρίσκεται στα Ιεροσόλυμα, με τις ευλογίες του Πατριάρχη Μόσχας Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο επικεφαλής της Ρωσικής Πνευματικής Αποστολής στην Ιερουσαλήμ Αρχιμανδρίτης κ....
23 Ιανουαρίου, 2020 - 8:44
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2020 - 8:01

Στον Πατρ. Ιεροσολύμων ο Μητρ. Βολοκολάμσκ

Διαδώστε:
Στον Πατρ. Ιεροσολύμων ο Μητρ. Βολοκολάμσκ

Με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ.Θεόφιλο συναντήθηκε χθες 22 Ιανουαρίου 2020 ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, ο οποίος βρίσκεται στα Ιεροσόλυμα, με τις ευλογίες του Πατριάρχη Μόσχας Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο επικεφαλής της Ρωσικής Πνευματικής Αποστολής στην Ιερουσαλήμ Αρχιμανδρίτης κ. Αλεξάνδρ (Ελίσοφ), Ιερείς και Ιερομόναχοι. Εκ μέρους του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, στη συνάντηση συμμετείχε ο Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχος.
Ο Πατριάρχης κ.κ.Θεόφιλος μίλησε για τους εορτασμούς των Θεοφανείων και για την κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Επίσης συζητήθηκαν διάφορα θέματα που παρουσιάζουν κοινό ενδιαφέρον.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων